Suunnittelu Laukka – Luotettavaa ja kestävää rakennesuunnittelua

Suunnittelu Laukka on pohjanmaalainen suunnittelutoimisto. Keskitymme ennen muuta rakennesuunnitteluun, mutta tarjoamme tarpeen mukaan rakennesuunnitelmien ohessa myös muita rakentamisen suunnittelupalveluita. Tarvittaessa myös valvomme suunnitelmien toteutusta.

Suunnitelmat asiakkaan tarpeiden mukaan

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaallemme selkeitä ja tarkoituksenmukaisia suunnitelmia, joiden avulla voidaan toteuttaa kestäviä ja käytännöllisiä rakenteita. Suunnitelmiemme korkea laatu pohjautuu pitkille ja luotettaville asiakassuhteille, ymmärrykselle asiakkaamme tarpeista ja henkilöstömme vahvaan osaamiseen.
Olemme erikoistuneet rakennusliikkeiden ja julkisten rakennuttajien palvelemiseen, mutta teemme rakennesuunnitelmia myös muille asiakasryhmille. Käytämme työmme laadun varmistamiseen laatujärjestelmää, jota myös kehitämme jatkuvasti.

Motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on korkeatasoisen palvelun edellytys

Uskomme, että henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen ovat korkeatasoisen ja vastuullisen suunnittelutyön edellytys. Siksi panostamme henkilöstömme ammattitaitoon, työhyvinvointiin ja motivaatioon.
Tiimiimme ovat tervetulleita niin kokeneet suunnitteluammattilaiset, kuin nuoremmatkin tekijät. Pääasia on, että tekijän asenne ja koulutus ovat oikeat. Jos olet kiinnostunut meistä työpaikkana, lue lisää Rekrytointi-sivulta!

rekrytointi