Muut palvelut

Tarjoamme rakennesuunnittelun lisäksi myös muita rakentamiseen liittyviä palveluita:

  • Peruskorjaussuunnittelu ja arkkitehtisuunnittelu
  • Rakentamisen valvonta
  • Maarakennussuunnittelu
  • Kuivatussuunnittelu
  • Kustannusarvioiden laatiminen

Teemme edellä mainittuja töitä lähinnä rakennesuunnittelun yhteydessä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laajat ja tasokkaat suunnittelupalvelut yhdestä osoitteesta. Kun rakennesuunnitelmien lisäksi myös muut rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat hankitaan samalta taholta, suunnitelmista saadaan varmasti yhteensopivat ja virheiden mahdollisuus pienenee entisestään.

Arkkitehtisuunnittelua teollisuudelle sekä liike- ja asuinrakennuksiin

Tarjoamme arkkitehtisuunnitelmat teollisuus-, liike- ja asuinrakennuksiin. Toimitamme arkkitehtisuunnittelun kohteista luonnokset ja pääpiirustukset. Lisäksi tarjoamme tarpeen mukaan kustannusarvion, ovi-, ikkuna- ja kalustesuunnitelmat, rakennusselostuksen sekä määräluettelot.

Maanrakennus- ja ympäristösuunnittelu laadukkaan rakentamisen pohjana

Monia kiinteistöjen ongelmia voidaan ennaltaehkäistä tarkoituksenmukaisella maarakennussuunnittelulla. Saatte meiltä suunnitelmat piha-alueiden ja kenttien kuivatukseen, salaojitukseen ja sadevesiviemäröintiin.

Energiatodistus vaaditaan kaikilta uudisrakennuksilta

Energiatodistus on nykyään tehtävä jokaisesta uudisrakennuksesta. Vanhoilta kiinteistöiltä todistus tarvitaan silloin, kun kiinteistö myydään tai vuokrataan kokonaisuudessaan. Laadimme energiatodistuksia sekä omakotitaloihin, erikokoisiin taloyhtiöihin sekä teollisuus- ja liikerakennuksiin.